Start verbetering A27 Houten – Hooipolder

Minister Mark Harbers steekt symbolisch de schop in de grond voor de verbetering van de A27 Houten – Hooipolder (Foto: Rijkswaterstaat)

1 februari 2023 – Na de voorbereiding de afgelopen jaren ging woensdag 31 januari 2024 bij de watertoren van Raamsdonksveer symbolisch de schop in de grond voor de verbetering van de A27.
De werkzaamheden aan de A27 tussen Houten en Hooipolder worden in 2024 meer zichtbaar. Het verkeer krijgt vanaf half maart 2024 te maken met grootschalige asfalteringswerkzaamheden.
Het symbolische startmoment is volgen Rijkswaterstaat een belangrijke eerste stap in de aanpak van files op de A27 tussen Houten en Hooipolder. De A27 tussen Houten en Hooipolder is één van de belangrijkste verkeersaders van Nederland. Deze route staat dagelijks in de file top drie.

Met de mobiliteitscampagne #Betervanniet wil Rijkswaterstaat weggebruikers van de A27 tussen Houten en Hooipolder bewegen tot anders reizen, niet reizen of op een ander moment te reizen.
Dit om de doorstroming van het verkeer tijdens de realisatie van de verbetering van de A27 tussen Houten en Hooipolder te behouden.

Meer bij Rijkswaterstaat>