Nieuwe stap in samenwerking Smart Highway

23 april 2014 – Bouwbedrijf Heijmans en Studio Roosegaarde, het ontwerpbureau van kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde, hebben een nieuw samenwerkingscontract ondertekend voor ten minste 3 jaar. De overeenkomst markeert een volgende fase in de ontwikkeling van hun gezamenlijke concept Smart Highway.
Sinds de introductie van Smart Highway, het innovatieve concept voor de intelligente, interactieve wegen van morgen, krijgen Studio Roosegaarde en Heijmans mediabelangstelling uit de hele wereld. Ook van overheden, potentiële klanten in private sectoren en investeerders die toegevoegde waarde zien in deze baanbrekende ideeën. Met de nieuwe overeenkomst werken de partners gericht aan de ontwikkeling van de Smart Highway innovaties en willen zij deze ook internationaal op de markt gaan brengen.
Het contract gaat uit van een exclusieve samenwerking tussen Studio Roosegaarde en Heijmans voor innovatieve ontwikkelingen in de bouwsector. Zo’n 10-tal concepten worden van prototype naar toepasbare innovaties ontwikkeld.

Meer op de site van Heijmans>